LITTLE CHEF

talleres-little-chefs

 

Què és Little Chef?

Kids&Us ens ofereix un taller de cuina en família de lo més golós!

Amb Little Chef aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per nens, a la vegada que compartim – nens, pares, avis i acompanyants- una activitat familiar.

Little Chef és el resultat de l’esforç de l’equip d’especialistes del departament pedagògic, que treballa per crear continguts exclusius i únics amb un objectiu molt clar: fer de l’aprenentatge de l’anglès una activitat efectiva i molt divertida, sempre tenint en compte les necessitats dels més petits.

En què consisteix?

Hem creat un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, provin nous sabors i descobreixin que cuinar és molt divertit. I tot això en anglès!

Les receptes de Little Chef pertanyen en la seva majoria a la cultura anglosaxona i s´´on divertides i saludables. Aprendrem a preparar Oven Free Oatmeal Cookies, Apple Grape Salad, Banana Split o Yogurt Parfait, noms de lo més curiosos per fer de la cuina una eina de lo més original per aprendre anglès.

El taller està organitzat amb una finalitat molt clara: que els nens interioritzin vocabulari i expressions en el seu context mentre que es realitzen una activitat interessant i estimulant.

Dades bàsiques:

Edats dels nens i nenes: estan dirigides a nens d’entre 3 i 10 anys.

Nº de nens per grup: màxim 6 nens per grup i professor.

Divisió de grups: l’activitat Little Chef està dividida en grups segons l’edat i la motricitat fina dels nenes. Per aquest motiu es realitzen dos nivells:

Nivell 1. per nens i nenes d’entre 3 i 6 anys i els seus pares.

Nivell 2. per nens a partir dels 7 anys amb els seus pares.

Duració de l’activitat: 90 minuts