STORYTIME BABIES

Què és una Storytime for babies?story babies

L’hora del conte – en anglès, Storytime- per babies és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari, dirigida a nens i nenes d’1 i 2 anys i als seus pares, què interactuaran amb els actors.

En què consisteix?

A la Strytime s’interpretaran contes pensats i desenvolupats per l’equip pedagògic de Kids&Us per oferir als petits unes històries divertides i de fàcil comprensió que permetin la interacció entre els actors i el “petit” públic.

Com es realitzen?

Kids&Us realitza aquesta activitat en espais externs del centre i, en molts casos, en col·laboració amb entitats com biblioteques, en el nostre cas la Biblioteca Garcia Nieto o la Marta Mata, centres cívics, llibreries o espais en els que normalment s’expliquen històries. En ser un espectacle dirigit als petits de la casa, ens recolzem en cançons i materials visuals; els actors i actrius que donen vida als contes es serveixen d’una gran expressivitat, per així captar l’atenció dels nens i nenes, a la vegada que aconsegueixen la seva implicació i complicitat.

Dades bàsiques:

Edats dels nens: aquestes activitats van dirigides a nens i nenes d’1 a 2 anys, sempre acompanyats d’adults.

Calendari i horari: us anem informant de cada sessió que fem, si vols mantenir-te informat no dubtis en escriure’ns i adjuntarem les teves dades a la nostra base!

Duració de l’activitat: 25 minuts.

Gaudeix de l’avtivitat veient un trocet aquí