QUÈ SÓN LES FUN WEEK?

QUÈ SON LES FUN WEEKS?

Durant les vacances, els pares volen que els seus fills ho passin lo millor possible, i si és aprenent un nou idioma, molt millor. Per aquesta raó, Kids&Us ofereix la possibilitat de passar unes vacances divertides i plenes d’emoció en anglès. L’objectiu de les FunWeeks és que els alumnes aprenguin l’idioma de manera contextualitzada, jugant, ballant i, en definitiva, passant-ho genial.

Fa uns anys, Kids&Us va iniciar un projecte molt ambiciós amb expectatives innovadores. Des de llavors disposem d’un equip de persones de qui el principal objectiu és elaborar les Fun Week amb continguts únics i exclusius.

Hem creat un producte de qualitat, propi, pensat perquè els nens no simplement gaudeixin d’unes jornades lúdiques en anglès, sinó perquè interioritzin vocabulari i expressions en aquest idioma mitjançant cançons, contes, manualitats i jocs. Cuidem fins al mínim detall per poder oferir un producte adequat per cada edat.

En què consisteixen?

Cada setmana ens deixem emportar a un nou món mitjan històries diferents i creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.

Per treballar aquests temes realitzem diferents activitats, exclusivament en anglès, dividides en grans blocs:

  • Activitats de pscimotrotricitat: activitats pensades per realitzar jocs que permetran als nens moure’s i relacionar-se entre ells.
  • L’hora del conte (Storytime): pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat sobre la temàtica de cada setmana i que s’han desenvolupat per cada grup d’edat, ofereixen la oportunitat d’aprendre estructures i vocabulari. Durant les Fun Weeks, explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.
  • Manualitats (Crafts): farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals…) relacionades amb la temàtica setmanal.
  • Mercat (Market): s’organitzarà un mercat dues vegades per setmana, en el que els nens i les nenes es convertiran en compradors que hauran de demanar l’esmorzar que vulguin en anglès, utilitzant les expressions adequades.
  • Cançons temàtiques (songs): es tracta, sense dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’accepten a cada grup d’edat.

Dades bàsiques:

Edats dels nens: les activitats estàn dirigides a nens i nenes de 3 a 10 anys.

Nº de nens per grup: màxim 10 nens per grup i professor.

Divisió dels grups: els nens estaran dividits per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.

Calendari: Les Fun Week són activitats setmanals que Kids&Us realitza en els períodes vacacionals dels nens: Nadal, Setmana Santa i Estiu.

Horari: de 9 a 13h. I el nostre centre disposa d’horari d’acollida, que permet als pares deixar als nens a partir de les 8h i venir-los a buscar fins a les 14h, o a les 15:0h si es queden a dinar.