MAD SCIENTIST

Què és un taller Mad Scientist?

Aquests tallers són activitats extracurriculars obertes tant als alumnes Kids&Us com al públic en general.madscientistdigitalkit-o-289081-66561-103991.pdf004

Tots els tallers són independents entre sí, és a dir, és possible assistir a un sol taller, a dos o a tres ( no es tracta d’un curs). Cada taller explorarà un tema científic en particular, com per exemple les reaccions o la densitat.

Durant aquestes sessions, els assistents cantaran, observaran, escoltaran, participaran, exploraran i aprendran moltíssimes coses increïbles. I ho faran tot 100% en anglès!

A qui es dirigeix?

Aquests tallers estan dissenyats per nens d’entre 5 i 9 anys.

Tant els nens que ja assisteixen a algun dels nostres cursos com els que encara no coneixen el món de Kids&Us estan més que convidats a participar dels nostres tallers. La única condició és que assisteixin amb un familiar o responsable adult. L’objectiu és que aquests “alumnes grans” aprenguin junt amb els nens i que es desenvolupi i es fomenti l’entorn adequat per aprendre anglès en família.

A on? La localització exacta variarà depenent del dia de l’activitat, podent-se realitzar a l’escola o a un espai extern.

Duració

Els tallers tenen una duració d’una hora i mitja. Durant aquest temps, els participants veuran una demostració i realitzaran dos experiments.