ENGLISH SUMMER FUN

Què és English Summer Fun?

Són campaments urbans d’estiu, el seu objectiu principal és que els nens i nenes gaudeixin d’un estiu plè d’activitats en anglès. En ells realitzarem activitats lúdiques, vivencials i enriquidores que tindràn com a llengia vehicular l’anglès.sf

Els English Sumer Fun es porten a terme en instal.lacions externes a centres Kids&Us, ja siguin escoles o centres esportius, durant tot el dia.

Quins són els objectius?

Cada setmana s’embarcaran en una nova aventura que, mitjan les distintes activitats, farà que arribin a identificar-se plenament amb els personatges dels contes i les històries que anem a treballar. Els objectius són:

  • Que els nens i nenes facin una immersió en l’anglès amb el fi de millorar la seva comprensió global.
  • Que consolidin i interioritzin noves estructures i vocabulari
  • Crear situacions a on podran posar en pràctica tant els seus coneixements previs de l’anglès com els que van a aprendre, tot això en un context lúdic.

En què consisteixen?

Cada setmana viatjarem a un nou món mitjan contes i temàtiques variades, creades específicament per millorar i agilitzar l’adquisició de l’idioma.

Storytime: l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. Els contes, que hem creat sobre la temàtica de cada setmana i que s’han adaptat a cada grup d’edat, ofereixen la oportunitat d’aprendre estructures del nou idioma i vocabulari en el seu context. Durant els English Summer Fun explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.

Song and Dance Time: es tracta de cançons i danses creades per cada una de les temàtiques i estàn adaptades a cada grup d’edat.

Crafts; farem manualitats (màscares, disfresses, figures d’animals), mitjan les quals, els nens i nenes, desenvoluparan les seves capacitats artístiques. Aquestes manualitats aniran relacionades amb el tema que es treballi.

Monitored games: anem a jugar! Realitzarem jocs i activitats de psicomotricitat pensades per cohesionar el grup, aprenent a compartir, esperar el torn, etc.

Freegame: moment de joc lliure perquè els nens i nenes posin en marxa la seva imaginació i es relacionin entre sí.

Lunchtime: l’hora del menjar és una bona ocasió perquè els nens i nenes aprenguin llenguatge relacionat amb aquesta activitat. Aprofitem aquest moment, que es repeteix diàriament, per aprendre un munt d’estructures i vocabulari.

Staff Performance: els nostres monitors es converteixen en actors una estoneta cada dia. Als nens i nenes els hi encanta veure com els seus monitors vesteixen cada dia diferents personatges en una obra de teatre que representen per episodis acumulatius durant la setmana. Els nens segueixen la obra sense cap dificultat i,a més, participen en ella.

Trips: a on anem d’excursió aquesta setmana? Als nens i nenes els hi encanta fer una sortida cada setmana.

I els divendres…. Party Time! Al finalitzar la setmana temàtica obrirem les portes a les famílies perquè vinguin a veure tot el que els nens han après durant la setmana: balls, cançons i la resta d’activitats en anglès.

Dades bàsiques:

Edats compreses: les activitats van dirigides a nens i nenes d’entre 3 i 13 anys.

Número de nens per grup: màxim 10 nens per grup i professor. En cada English Summer Fun disposem d’un Coordinador de Campament.

Divisió dels grups: els nens estaran dividits per edats en grups de 3-4 anys, 5-6 anys i 7-10 anys.

Calendari: els English Summer Fun són activitats setmanals que Kids&Us realitza en els períodes vacacionals d’estiu.

Horari: de 9h a 17h i horari d’acollida a consultar.

Mira que bé ens ho passem en el següent enllaç:

Summer Fun 2015