COOL OFF

Els campaments en anglès Cool Off estan pensats perquè els vostres fills gaudeixin d’una experiència d’immersió lingüística sense sortir a l’estranger.

En un entorn incomparable i acompanyats dels nostres professors i monitors, els nens i nenes viuran aventures màgiques especialment pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us. Uns campaments pensats per alumnes de Kids&Us, amb la finalitat d’assegurar la homogeneïtat de nivells d’idioma en tots els grups.

L’objectiu dels nostres campaments és que els nens gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de manera natural i passant-ho molt bé. Per aquest motiu hem intentat no deixar-nos cap dels factors que considerem clau per garantir que els vostres fills passin una setmana inolvidable amb nosaltres.COOL OFF.png

El dia a dia dels nostres campaments ha sigut dissenyat acuradament per garantir que els nens gaudeixin de les activitats planificades mentre aprenen l’anglès. A més d’aprendre vocabulari i estructures noves en anglès, treballarem valors molt importants, com la tolerància, el respecte i la integració… I coneixerem noves maneres de viure i de pensar.

La homogeneïtat de nivells farà que els vostres fills puguin treure més profit dels campaments, ja que sabem perfectament de quins continguts lingüístics disposen i això ens permetrà reciclar-los i optimitzar-los per seguir aprenent.

D’aquesta manera aconseguirem un millor resultat en el procés d’immersió lingüística i ens assegurem de l’adequació del material pedagògic i dels continguts a les capacitats dels grups.

A on:

Zona Catalunya: a la casa Molí de la Riera, ubicada en el poble de Sant Pere de Torelló (Barcelona), a la zona de la plana de Vic. Rodetjada per un entorn natural ple de paisatges singulars, enzines i boscos.

Zona centre: al refugi de l’Alt Rei, situat a 2Km del municipi de Condemios de Arriba, a l’extrem nord-est de la província de Guadalajara, al costat de Soria i Segovia.

Temàtica:

Thai Wishes (Aventura a Tailàndia): Prepara la motxilla i posa’t en marxa per viure una experiència de lo més exòtica en el sud-est asiàtic. Explora el Bangkok més mogut, troba la pau en un meravellós temple budista, i descobreix i viu de primera mà les tradicions tailandeses més autèntiques. Gaudeix d’una setmana plena de jocs, activitats i excursions. Vina, fes nous amics i endinsa’t en la Terra dels Somriures.

Material didàctic

Tot el material didàctic creat per aquests campaments ha sigut dissenyat pel nostre equip pedagògic amb la finalitat de garantir la immersió lingüística, dona continuïtat i reforçar els conceptes tan orals com gramaticals apresos durant el curs en els nostres Centres de Kids&Us. Per això tindrem un material diferent segons l’edat i el nivell de Kids&Us dels nens.

Torns

Els campaments es presenten en format setmanal, i els nens i nenes es poden apuntar per setmanes.

El Molí de la Riera

del 26 de juny al 2 de juliol

del 3 al 9 de juliol

del 10 al 16 de juliol

del 17 al 23 de juliol

60 places per torn

Refugi “Alto Rey”

del 3 al 9 de juliol

del 10 al 16 de juliol

del 17 al 23 de juliol

50 places per torn

Contacte Cool Off Molí de la Riera: admin.cooloff@kidsandus.es

Contacte Cool Off Refugio Alpino: madrid.cooloff@kidsandus.es

Les famílies haureu de portar i recollir als nens i nenes directament a la casa de colònies. El primer dia de cada torn serà el diumenge a les 18h, tot l’equip de Kids&Us us estarà esperant per donar-vos la benvinguda.

La recollida dels nens serà el dissabte a les 17h. Us esperem per celebrar junts la gran festa tailandesa Loy Krathong, berenar i dir-nos adéu.

Els nostres campaments es dirigeixen a nens i nenes de 7 a 13 anys que ja tenen una base oral en llengua anglesa, que pode mantenir un discurs oral adequat a la seva edat i establert en els nivells del nostre mètode Kids&Us.

Mira que bé ho passem!

Si vols nés informació no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Inscripcions online a la pàgina web de Cool Off by Kids&Us a partir de l’1 de març.