SAM

sam 2

Qui és en Sam?
En Sam és un nen molt inquiet amb moltes ganes de descobrir el món que l’envolta. Un dia va anar de pícnic amb els pares i de sobte es va adonar que el seu sandvitx tenia cames, et pots imaginar per què?

sam bo

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens.

La importància dels pares: aquest és el primer curs en què el nen ja s’ha fet “gran” i entra sol a classe, per la qual cosa el paper dels pares és molt important. Els pares han d’animar i facilitar l’adaptació del nen a la nova situació. La seva funció és fonamental en el suport a casa per fomentar l’audició del CD. Facilitem consells i eines per als pares que vulguin implicar-se més i participar en el progrés i l’evolució del seu fill.

Durada de les classes: 60 minuts.

Objectiu del curs: en aquest curs farem un repàs dels conceptes més importants del curs anterior i n’introduirem de nous amb la finalitat que els nens i les nenes comencin a expressar-se utilitzant frases curtes i interactuant amb els companys en anglès.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han estat formats específicament per poder ensenyar amb el nostre mètode. A part de donar-los una formació continuada, també avaluem els nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès per tal que siguin un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i la traça amb els nens que la seva llengua materna.

Els professors dels Kids acostumen a triar amb quins grups d’edat, dins la franja dels 3 als 8, prefereixen treballar. Per tant, el nostre professorat se sent molt motivat i compromès amb els grups d’edat que tracten. Els nostres professors, a més de tenir una gran vocació i afinitat amb els nens i les nenes, són persones dinàmiques i alegres.

En el cas dels nens de 3 anys (una edat i etapa amb moltes particularitats), els professors tenen experiència prèvia amb infants d’aquesta edat i saben molt bé com gestionar les dificultats d’adaptació que poden sorgir a principi de curs.

 Voleu veure més? http://bit.ly/19zIsQ7