Preguntes freqüents: Ús del CD

 

Per què és necessari escoltar el CD cada dia?

Creiem que una exposició continuada a l’idioma és fonamental per a l’aprenentatge. L’escolta repetida del CD fa que els nens i nenes vagin gravant en el seu cervell un gran nombre de paraules i estructures, de manera que en el moment en que les senten o les treballen a l’aula les poden identificar i reproduir amb molta més facilitat que si no les haguessin escoltat abans. No cal esmentar, en aquest punt, la importància de l’audició, així la oïda s’acostuma a la comprensió i a la pronunciació en l’anglès.

Com i quan escoltar el CD?

Els nens i nenes s’emporten a casa un booklet (quadern) per pintar i un CD per escoltar. La pista que s’està treballant en el moment té una durada aproximada de 10 minuts. Cada vegada que escoltem el CD, els nens pinten uns animalets. El CD es pot escoltar en qualsevol moment del dia i fent qualsevol activitat, sempre que no sigui veure la TV. És important trobar un moment per escoltar-lo que es repeteixi cada dia, per així integrar-lo com un hàbit més (durant l’esmorzar, abans de sopar, de dormir…)

Què passa si el nen no escolta el CD cada dia?

El mètode perd efectivitat si no escolta el CD. A més les classes estan pensades per portar a terme activitats en que els nens i nenes ja estan familiaritzats amb el llenguatge que es treballa, per tant si un nen no escolta el CD, és fàcil que es senti perdut al llarg de la sessió i, cm a conseqüència perdi motivació.

 

Processed with VSCO with f2 preset