Preguntes freqüents: Nivells

Són molts els pares i mares que es preocupen per trobar el nivell que millor s’ajusti als seus petits. Per això us expliquem tot sobre els nostres nivells:

Quins nivells té Kids&Us?

Kids&Us no distingeix nivells d’anglès, de la mateixa manera que no hi ha nivells en l’adquisició de la llengua materna. No tindria cap sentit que quan parlem en la nostra llengua amb el nostre fill pensem “tan sòls té un any, llavors parlaré amb ell sense utilitzar cap verb i, si ho vaig, utilitzaré tan sòls el present simple”. Quin seria el resultat en aquest cas? Els nens i les nenes de 3 anys d’edat no serien tan competents com ho són a aquesta edat en la seva llengua i s’expressarien amb un llenguatge limitat i precari. Si això és aplicable al nostre idioma i aspiram a que els nostres fills dominin un segon idioma, perquè ho hauríem de fer d’una altra manera amb l’anglès?

En l’actualitat Kids&Us està organitzat en 10 cursos que tenen en compte l’edat més que el nivell. Considerem que el que és estimulant per un nen de 2 anys, no ho serà per un de 5, encara que els dos comencin a aprendre anglès d’una manera simultània.

Processed with VSCO with f2 preset