Cada mes una nova app de Kids&Us!

Banner-FB-apps-i-jocs-online 

Les protagonistes de la nostra línia editorial volen arribar a tots els dispositius mòbils i per això estrenen una nova aplicació cada mes

Estem d’estrena: la Gina Ginger i la Betty Sheep arriben als mòbils i a les tauletes amb noves aplicacions cada mes! Les divertides protagonistes de la nostra línia editorial no paren d’esforçar-se per apropar l’anglès al dia a dia dels més petits de la casa.

Els jocs de memòria i de relacionar, o les il·lustracions per pintar de Read me a Story, s’afegeixen a l’oferta d’aplicacions pensades per fomentar l’aprenentatge i l’entreteniment dels nens i nenes. Mentre segueixen les instruccions dels jocs, els petits repassen i memoritzen estructures i expressions pensades especialment per a laseva franja d’edat.

Les aplicacions de la nostra pèl-roja preferida, la Gina Ginger, s’adrecen a nens i nenes d’entre 5 i 7 anys, mentre que les aventures de la ovelleta Betty Sheep estan pensades per a nens i nenes d’entre 2 i 4 anys.

Sobre Read me a Story

Read me a Story és la línia editorial de Kids&Us i va néixer com una eina de qualitat per apropar la lectura de contes en anglès als nens i nenes d’entre 2 i 7 anys. Tots els contes estan impresos amb tecnologia de so, amb la qual cosa el Talking Pen es converteix en l’aliat perfecte per llegir les històries mentre pares i fills gaudeixen amb les il·lustracions i la narració.

Però això no és tot: Read me a Story és també una pàgina web on trobaràs tota la informació sobre els títols publicats, així com una secció de jocs online i imprimibles que completen l’experiència de l’anglès 360° i que faran que els pares es puguin implicar més en l’aprenentatge de l’anglès, també des de casa.

www.readmeastory.eu

Descarrega’t les APPS

Dispositius Android 

Dispositius IOS