¡Kids&Us premiat com a Millor Producte Lingüístic de l’any!

¡Kids&Us premiat com a Millor Producte Lingüístic de l’any!

                                          

Els premis reconeixen experiències innovadores i excel·lents en el sector dels idiomes.

Kids&Us ha rebut un premi internacional com a Millor Producte Lingüístic de 2014 per els seus cursos d’anglès per nens i nenes a partir d’un any d’edat. L’empresa espanyola amb presència internacional, s’ha convertit en un referent en l’ensenyament d’idiomes en edats primerenques desenvolupant una metodologia pròpia, basada en la immersió lingüística i la reproducció del procés d’aprenentatge de la llengua materna. Els Language Industry Awards, promoguts per el portal belga especialitzat en idiomes “De Taalsector”, reconeixen experiències innovadores i excel·lents en aquest sector de prop d’un centenar de candidatures de diferents països del món. Kids&Us va rebre prop de 700 vots, un 44% del total, en la categoria de millor producte lingüístic , imposant-se sobre els altres nominats, dues empreses belgues i una holandesa. El premi el va recollir Laurent Avella, masterfranquiciat de Kids&Us a Bèlgica, país que ja conta amb sis escoles. En total, suma 208 centres a Espanya, Portugal, Andorra, França, Itàlia, República Txeca, Mèxic i Bèlgica,a on estudien més de 65,000 alumnes.

unnamed