Kids&Us llança tres noves aplicacions gratuïtes per dispositius mòbils

 Són aptes per a infants a partir de 2 anys i permeten als més petits entrar en contacte amb l’anglès mentre juguen i s’ho passen bé

Img445x270News_PromoApps_v3

Amb el plantejament que l’aprenentatge d’una segona llengua ha de ser unaexperiència global, Kids&Us amplia la seva oferta de materials pedagògics amb el llançament de tres noves aplicacions per a mòbil i tauletes que tenen per objectiu ajudar els més petits a familiaritzar-se amb l’anglès. La proposta es basa en jocs aptes per a infants a partir de 2 anys que permeten aprendre frases senzilles, estructures i vocabulari en anglès. Les noves aplicacions són gratuïtes i estan disponibles per a dispositius Apple i Android.

Amb aquest llançament, Kids&Us amplia la seva oferta de materials pedagògics pensats per a l’aprenentatge primerenc de l’anglès. L’empresa, especialitzada en l’ensenyament d’idiomes a infants a partir d’un any d’edat, ha desenvolupat un mètode pedagògic propi que aposta per la immersió total per tal de reproduir el procés d’aprentatge que seguim amb la nostra llengua materna. En la línia de proporcionar als infants el major nombre d’estímuls en anglès, Kids&Us ha llançat recentment al mercat una col·lecció de contes en anglès pensats per a nens no angloparlants i s’ha implicat en àmbits com la producció teatral, amb la creació d’un espectacle musical bilingüe que està fent gira per diferents ciutats de l’estat.

Betty Sheep i Gina Ginger, protagonistes de les noves apps

Betty Sheep i Gina Ginger són els personatges que han fet el salt de les pàgines dels contes de la col·lecció Read me a Story (la nova línia de llibres en anglès de Kids&Us, disponible a les llibreries i a tots els centres Kids&Us), cap a les pantalles dels dispositius mòbils. Les tres aplicacions disponibles són Betty the Black Sheep duo (joc de memòria), Betty the Black Sheep paint (per pintar) i Gina Ginger the Colour Fairy duo (joc de memòria).

Descarrega’t les aplicacions:

Dispositius IOS

Dispositius Android: .