¡Comparteix el teu estiu Kids&Us!

¡Comparteix el teu estiu Kids&Us!

L’estiu ja gaire bé és aquí i arriben les vacances més esperades de l’any. Després d’un curs molt intens i d’una feina ben feta, els nostres superherois es mereixen un descans per enfrontar el nou any acadèmic amb les piles ben carregades. Però no penseu que no tindreu deures!

Al final de l’estiu totes les famílies fan un àlbum de fotografies, i nosaltres no volem ser menys. Ens hem proposat tenir l’àlbum més divertit de les vacances dels nostres superherois, i és per això que demanem la vostra col·laboració. Tant si vas a la platja coma la muntanya, a una gran ciutat o a un poble, volem que ens facis arribar les millors fotos per donar forma a l’àlbum de fotografies de la família Kids&Us.

Com ho hem de fer? Comparteix a través de les Xarxes Socials les fotografies amb l’etiqueta #SummerKidsandUs en el nostre mur de Facebook, Google+ o Twitter, i entre tots construirem el millor record de l’estiu.

La única condició per participar és que a les imatges ha d’apareixer algún motiu que faci referència a Kids&Us: un nino, contes, samarretes… No us deixeu Kids&Us a casa durant les vacances!

Fem un espai a l’anglès per tenir un estiu rodó!