Descobreix el món animal amb l’Alex

Alex i la seva família viatgen per tot el món en la seva súper caravana descobrint animals curiosos i d’altres en perill d’extinció. A partir d’aquests viatges, els nens i nenes van prenent consciència.

Els cursos d’Animal Planet són una “explosió” de coneixement, ja que els nens i nenes prenen consciència de tot el que han après fins ara i de la realitat que viu el nostre planeta. Serem capaós de canviar els nostres hàbits per evitar que els óssos polars desapareguin? Alex i la seva família seran un exemple a seguir per fer del nostre món un lloc millor per viure!

Arribat aquest punt i, després de tot el que hem estat treballant, intuïtivament, els nens i nenes són capaços d’utilitzar un munt d’estructures gramaticals, i també de comprendre textos orals i escrits de gran dificultat, sobretot tenint en compte l’edat que tenen. En el seu discurs utilitzen frases subordinades i diferents temps verbals. Tot això a través d’una temàtica captivadora. El món animal!