Mousy

MOUSY 1

Qui és en Mousy?

En Mousy és un ratolinet tendre i simpàtic que acompanyarà els nens i les nenes d’1 any. Amb en Mousy descobrirem l’anglès tot jugant, cantant i explicant minicontes. Tractarem situacions quotidianes i familiars per als nens d’aquesta edat.

 

mousy-i-ninus2-e1358946959290

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 5 nens acompanyats pels seus pares o adults per a una millor adaptació i integració a la dinàmica de la classe.

La importància dels pares: durant el curs, hi haurà activitats que es duran a terme a classe que seran fàcilment reproduïbles a casa com a part de la rutina quotidiana.

Durada de les classes: 45 minuts.

Objectiu del curs: els nens i les nenes es familiaritzaran amb la musicalitat de l’anglès, comprendran instruccions bàsiques i, si ja saben parlar, començaran a dir les primeres paraules en aquest nou idioma.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han estat formats específicament per poder ensenyar amb el nostre mètode. A part de donar-los una formació continuada, també avaluem amb regularitat els nostres professors per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès per tal que siguin un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i la traça amb els nens que la seva llengua materna.
Els professors dels Babies són persones amb una gran sensibilitat i saber fer amb aquests grups d’edat tan particulars i amb unes necessitats molt diferents dels altres grups. Són persones a qui els motiva molt treballar amb nens tan petits i que se senten molt privilegiades de poder ser probablement la primera persona que estableix contacte en anglès amb el vostre fill.