Linda and Bunny

LINDA

Qui són la Linda i en Bunny?

La Linda és una ratolineta que té 2 anys i que sempre va acompanyada de la seva mascota, en Bunny. La Linda juga a ser gran i sempre renya en Bunny perquè es porta com un nen petit.
Amb aquest curs els nens i les nenes aprendran el llenguatge relacionat amb la realitat dels nens i les nenes de 2 anys. Tenim en compte que els nens de 2 anys deixen de ser bebès i comencen a ser nens cada cop més independents amb unes necessitats comunicatives molt concretes. A Kids&Us volem que els nens d’aquesta edat siguin capaços de comunicar allò que és important en el seu dia a dia en el nou idioma, l’anglès.

LINDA 2

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 5 nens acompanyats per un pare o adult. Durant el curs el pare o adult anirà perdent protagonisme a la classe fins a deixar de participar-hi.

La importància dels pares: durant les primeres classes el paper dels pares serà únicament emocional i de suport. Al cap d’alguns mesos, el pare o adult deixarà d’acompanyar el nen a classe. El paper del pare després d’abandonar la classe consistirà a procurar que el nen escolti el CD diàriament a casa i, si ho desitja, també a realitzar les activitats complementàries que proposem.

Durada de les classes: 45 minuts.

Objectiu del curs: que els nens i les nenes aprenguin a comunicar-se utilitzant el llenguatge relatiu a les necessitats del seu dia a dia.

Els professors: A Kids&Us els nostres professors han estat formats específicament per poder ensenyar amb el nostre mètode. A part de donar-los una formació continuada, també avaluem els nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès per tal que siguin un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i la traça amb els nens que la seva llengua materna.
Els professors dels Babies són persones amb una gran sensibilitat i saber fer amb aquests grups d’edat tan particulars i amb unes necessitats molt diferents dels altres grups. Són persones a qui els motiva molt treballar amb nens tan petits i que se senten molt privilegiades de poder ser probablement la primera persona que estableix contacte en anglès amb el vostre fill.