Pam and Paul

p&p

Qui són Pam&Paul?

Pam&Paul són dos germans bessons que s’estimen molt però que a vegades discuteixen, sobretot quan es tracta d’escollir què volen veure a la Televisió. Fa molt temps que demanen als seus pares que els hi comprin un gosset, però la mare els hi diu que per tenir un animal s’ha de ser responsable. Aviat serà el seu aniversari, qui sap? Pot ser s’emportin una sorpresa!pampaul

DADES PEDAGOGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens.

La importància dels pares: la seva tasca de suport a casa és fonamental per fomentar l’audició del CD.

Duració de la classe: 60 minuts.

Objectiu del curs: aquest curs, després de tot el bagatge que han adquirit els nens i nenes al llarg del temps, és un curs de consolidació de tot el treballat fins al moment. En aquest nivell els nens i nenes comencen a construir frases bastant complexes, utilitzant, en el seu context, oracions subordinades i també algun verb en passat.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

Els mestres de Kids solen escollir amb quins grups d’edat, dintre de la franja de 3 a 8 anys, prefereixen treballar. Per tant, el nostre professorat se sent molt motivat i compromès amb els grups d’edat que tracta. Els nostres professors, a més de tenir una gran vocació i afinitat amb els nens i nenes, són persones dinàmiques i alegres.