Oliver

oli

Qui és l’Oliver?

Oliver és un nen molt dolç, però en ocasions també és trapella. Fa temps que li diu a la seva mare que vol un germanet per poder jugar al futbol. Saps que a vegades no fa cap cas? Un dia la seva mare li va deixar sol per fer un encàrrec i….oliver

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens

La importància dels pares: la seva tasca de suport a casa és fonamental per fomentar l’audició del CD. Facilitem consells i eines per als pares que vulguin implicar-se més i participar en el progrés i l’evolució dels seus fills.

Duració de la classe: 60 minuts.

Objectiu del curs: aquest curs ens permetrà consolidar tot el que hem après fins al moment i complementar les estrucutres treballades, a més d’aprendre altres noves. En aquest curs els nens i nenes s’atreveixen a construir frases de manera espontània.

Mestres: A Kids&Us els nostres mestres han rebut la formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En el cas de no ser ndius, exigim als nostres mestres un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens i nenes que la seva llengua materna.

Els professors de Kids solen escollir amb quins grups d’edat, dintre de la franja dels 3 als 8 anys, prefereixen treballar. Per tant, els nostres professors es sent molt motivat i compromès amb els grups d’edat que tracta. Els nostres professors, a més de tenir una gran vocació i afinitat ams els nens i nenes, són persones dinàmiques i alegres.