Marcia

marcia 1

Qui és la Marcia?

Marcia és una nena una mica eixelebrada i amb poders màgics. Té un munt de mascotes, però la seva preferida és la Missy, la seva gata d’angora. El seu amic inseparable és un lloro. Saps que u dia va decidir de portar-lo a l’escola?MARCIA 2

DADES PEDAGOGIQUES

Número d’alumnes per classe: 8 nens.

La importància dels pares: la seva tasca de suport a casa és fonamental per fomentar l’audició del CD. Facilitem consells i eines per els pares que vulguin implicar-se més i participar en el progrés i l’evolució dels seus fills.

Duració de la classe: 60 minuts.

Objectiu del curs: repassarem i consolidarem les estructures treballades en els cursos anteriors. Els nens començaran a treballar estructures complexes com les oracions subordinades. La seva comprensió millorarà substancialment.

El curs de Marcia és un punt d’inflexió en el mètode Kids&Us. És un curs en el que el llenguatge que treballem és molt ric en expressions idiomàtiques i els nens fan un salt qualitatiu de nivell.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

Els professors de Kids solen escollir amb quins grups d’edat, dintre de la franja dels 3 als 8 anys, prefereixen treballar. Per tant, el nostre professorat se sent molt motivat i compromès amb els grups d’edat que tracta. Els nostres mestres, a més de tenir una gran vocació i afinitat amb els nens i nenes, són persones dinàmiques i alegres.