Les teachers

El dinamisme, la professionalitat, l’empatia i una gran motivació per la seva feina són algunes de les característiques del nostre equip docent

Els nostres professors responen a un perfil perfectament preparat per a l’apassionant tasca d’ensenyar anglès als més petits.

Els professors Kids&Us han rebut formació específica per poder impartir classes amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació contínua, també els avaluem periòdicament mitjançant auditories internes per tal de garantir així la qualitat de les nostres classes.

Nadius o no, els nostres docents tenen un excel·lent nivell d’anglès per tal que esdevinguin un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

La nostra prioritat en dur a terme la selecció i formació del nostre equip docent és trobar persones afins a la nostra filosofia i metodologia que siguin capaces de connectar i tenir empatia amb els més petits.