Fairy tales 2: Tweens 4

Fairy tales 2: Tweens 4

12 y 13 anys

Darrera de qualsevol conte tradicional hi ha una lliçó moral que Kids&Us ha adaptat als temps moderns. Com el Gat amb botes actual, que haurà d’enfrontar-se a un dels problemes dels adolescents d’avui, com és l’assetjament escolar. Aquesta qüestió farà que el nostre protagonista es torni apàtic i retret, i que necessiti creure en unes botes que li porten sort i poder gaudir de l’amistat d’un gat que li canviarà la vida.

Amb els nostres contes, els estudiants tindran la oportunitat de descobrir el poder de creure en ells mateixos i la força que els hi dona poder lluitar per el que creuen i perseguir un somni per més increïble que sembli.

 

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nenes

la importància dels pares: en aquestes edats, encara que els nens i nenes comencen a ser bastant autònoms, és necessari controlar que escolten el CD diàriament. Hi ha que tenir en compta que durant aquest curs els nens hauran de fer fitxes de deures durant el cap de setmana.

Duració de la classe: 90 minuts, dos dies a la setmana.

Objectiu del curs: l’objectiu final de Fairy Tales és arribar al nivell PET (B1). Durant aquests dos cursos portarem a terme una intensa tasca de comprensió lectora fent que els nostres alumnes s’acostumin a interpretar textos en versió original. Simultàniament, els nens i les nenes enriquiran el seu vocabulari i l’ús de les seves expressions idiomàtiques.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En el cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens de la seva llengua materna.

Els nostres professors de Tweens són persones entusiastes que gaudeixen treballant amb nens que ja fan anys que aprenen anglès. A més d’haver rebut formació per impartir aquests cursos, també coneixen tot el recorregut de la nostra metodologia. Volem que els nostres professors siguin conscients de tot el bagatge lingüístic que han anat adquirint els nostres alumnes per poder-lo optimitzar.