Fairy tales 1: Tweens 3

Fairy tales 1: Tweens 3

11 y 12 anys

Darrera de qualsevol conte tradicional hi ha una lliçó moral que Kids&Us ha adaptat als temps moderns. Quin perill amenaça a la Caputxeta actual? No és el llop com a animal, sinó un ciberimpostor d’edat avançada que es fa passar per un adolescent. I què passa amb la Cenicienta? El seu somni no és assistir a un ball real, sinó a un programa musical de televisió per convertir-se en estrella.

Amb els nostres contes, els estudiants tindran la oportunitat de descobrir el poder de creure en ells mateixos i la força que els hi dona poder lluitar per el que creuen i perseguir un somni per molt increïble que pugui semblar.

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens

La importància dels pares: en aquestes edats, encara que els nens comencen a ser bastant autònoms, és necessari controlar que escolten el CD diàriament. Hi ha que tenir en compte que durant aquest curs els nens hauran de realitzar fitxes de deures durant el cap de setmana.

Duració de la classe: 90 minuts, dos dies a la setmana.

Objectiu del curs: l’objectiu final de Fairy Tales és arribar al nivell PET (B1). Durant aquests dos cursos portarem a terme una intensa tasca de comprensió lectora fent que els nostres alumnes s’acostumin a interpretar textos en versió original. Simultàniament, els nens i les nenes enriquiran el seu vocabulari i l’ús d’expressions idiomàtiques.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes.

En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem més la seva afinitat i habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

Els nostres mestres de Tweens són persones entusiastes que gaudeixen treballant amb nens que ja fa anys que aprenen anglès. A més d’haver rebut formació per impartir aquests cursos, també coneixen tot el recorregut de la nostra metodologia. Volem que els nostres mestres siguin conscients de tot el bagatge lingüístic que han anat adquirint els nostres alumnes per poder-lo optimitzar.