Casales en inglés

LES ACTIVITATS

Els dies de casal farem diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

1.- Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i realitzar un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i treball en equip.

2.- Taller de teatre (Performances): Amb l’ajuda de cançons, moviments i balls inspirats i creats a partir de la temàtica farem representacions adaptades a l’edat dels diferents grups de nens i nenes. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se a la pell dels diferents personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3.- L’hora del conte (Storytime): Creiem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. El conte que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant la Fun Week de Setmana Santa, tal com fem amb totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem, representarem i interpretarem contes.

4.- Manualitats (Crafts): Farem treballs manuals relacionats amb la temàtica d’aquests dies.

5.- Mercat (Market): Organitzarem un “mercat”, on els nens i les nenes es convertiran en compradors/es i, amb uns diners molt especials, compraran l’esmorzar tot emprant les expressions adequades. D’aquesta manera faran ús de l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma..

6.- Cançons temàtiques (Songs): Es tracta sens dubte de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Us sorprendreu en escoltar els vostres fills/es cantant les cançons exclusivament en anglès i en adonar-vos que efectivament entenen allò que canten i que s’ho passen d’allò més bé amb les coreografies. Parlem de cançons que han estat creades i composades seguint sempre la temàtica de la setmana i que han estat adaptades a cada franja d’edat.