Ben and Brenda

b&b

Qui són Ben&Brenda?

Ben and Brenda són germans. Ben és el gran. L’altre dia, quan tornava de l’escola, Ben va veure una bicicleta molt bonica en un aparador; des d’aquell moment la bici que té ja no li agrada tant; diu que és vella i no corre prou. Creus que es sortirà amb la seva i els seus pares compraran una nova?benbrenda

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens

La importància dels pares: la seva tasca de suport a casa és fonamental per assegurar-se de que els nens i nenes escolten el CD cada dia.

Duració de la classe: 60 minuts.

Objectiu del curs: amb Ben i Brenda els nens i nenes inicien la lectoescriptura. Encara que sigui el primer any en que escriurem i llegirem, no comencem amb conceptes bàsics, com es fa a l’escola. Pel contrari, seguirem avançant en el seu nivell d’anglès amb la novetat de que els exercicis que es realitzaran durant el transcurs de la classe no seran únicament orals, sinó també escrits.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres mestres amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres nens i nenes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

Els professors de Kids solen escollir amb quins grups d’edat, dins la franja dels 3 als 8 anys, prefereixen treballar. Per tant, el nostre professorat se sent molt motivat i compromès amb els grups d’edat que tracta. Els nostres mestres, a més de tenir una gran vocació i afinitat amb els nens i nenes, són persones dinàmiques i alegres.