Animal Planet 2: Tweens 2

Animal Planet 2: Tweens 2

10 y 11 años

Seguirem viatjant amb l’Alex i els seus pares. En aquesta ocasió descobrirem Àfrica i la seva fauna.

Per què Dida, un petit elefant, es va quedar orfe? Què serà del seu futur? També coneixerem la bonica història d’amor entre Diane Fossey i un goril·la anomenat Digit. Després viatjarem fins Alaska i descobrirem la situació en la que es troben els entranyables óssos polars. Com podem evitar la seva desaparició? Treballarem com, canviant una serie d’hàbits quotidians, podem evitar l’escalfament global. Evidentment, també treballarem el llenguatge i les estructures de gran utilitat per la vida diària dels nostres alumnes.

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens i nenes.

La importància dels pares: en aquestes edats, encara que els nens i les nenes comencen a ser bastant autònoms, és necessari controlar que escolten el CD diàriament. Hi ha que tenir en compte que durant aquest curs els nens haurien de realitzar fitxes de deures durant el cap de setmana.

Duració de les classes: 60 minuts dos dies a la setmana.

Objectiu del curs: encara que des de fa anys treballem la gramàtica bàsica sense que els nostres alumnes siguin conscients d’això, és en aquests dos cursos quan comencem a treballar-la més explícitament i per escrit. Continuarem treballant la lectoescriptura amb l’objectiu de que la comprensió lectora dels nostres alumnes s’equipari a la seva comprensió oral. Volem que els nens i nenes es vagin familiaritzant amb textos escrits en versió original i adquireixin confiança a l’hora de realitzar una interpretació oral dels mateixos.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes.

En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, amb l’objectiu de que es converteixin en un bon referent lingüístic per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

Els nostres professors de Tweens són persones entusiastes que gaudeixen treballant amb nens que ja fa anys que aprenen anglès. A més d’haver rebut formació per impartir aquests cursos, també coneixen tot el recorregut de la nostra metodologia. Volem que els nostres professors siguin conscients de tot el bagatge lingüístic que han anat adquirint els nostres alumnes per poder-lo optimitzar.