Animal Planet 1: Tweens 1

animal planet 1

Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista Alex, els nens i nenes s’endinsaran en un món atractiu i captivador, el regne animal. De la mà de l’Alex i la seva família viatjaràn pels continents i descobriran curiosos animals i espècies en perill d’extinció, i prendràn consciència de la fragilitat del nostre planeta blau.alex

DADES PEDAGÒGIQUES

Nombre d’alumnes per classe: 8 nens

La importància dels pares: en aquestes edats, encara que els nens i nenes comencen a ser bastant autònoms, és necessari controlar que escolten el CD diàriament. Hi ha que tenir en compte que durant aquest curs els nens hauran de realitzar fitxes de deures durant el cap de setmana.

Duració de la classe: 60 minuts dos dies a la setmana.

Objectiu del curs: encara que des de fa anys treballem la gramàtica bàsica sense que els nostres alumnes en siguin conscients d’això, és en aquests dos cursos a on comencem a treballar-la més explícitament i per escrit. Continuarem treballant la lectoescriptura amb l’objectiu de que la comprensió lectora dels nostres alumnes s’equipari amb la seva comprensió oral.

Professors: A Kids&Us els nostres professors han rebut formació específica per poder ensenyar amb el nostre mètode. A més de proporcionar-los una formació continua, també avaluem als nostres professors amb regularitat per garantir la qualitat de les nostres classes. En cas de no ser nadius, exigim als nostres docents un excel·lent nivell d’anglès, a fi de que es converteixin en un bon referent lingüític per als nostres alumnes. En tots els casos, si el nivell d’anglès és excel·lent, valorem molt més l’afinitat i l’habilitat amb els nens que la seva llengua materna.

Els nostres professors de Tweens són persones entusiastes que gaudeixen treballant amb nens que ja fa anys que aprenen anglès. A més d’haver rebut formació per impartir aquests cursos, també coneixen tot el recorregut de la nostra metodologia. Volem que els nostres professors coneguin tot el bagatge lingüístic que han anat adquirint els nostres alumnes per poder-lo optimitzar.